Udskriv
 

Kurser for lærere og pædagoger

Naturskolen udbyder hvert år et antal kurser for lærere og pædagoger i skolen samt for pædagogisk personale i dagtilbud.

Kursernes omdrejningspunkt er hvordan det naturfaglige og kulturhistoriske potentiale i den lokale natur bedst udnyttes til fordel for elevernes og daginstitutionsbørnenes læring. Kurserne er altid naturfagligt/kulturhistorisk up to date og har en didaktisk eller pædagogisk vinkling. 

Naturskolens lærerkurser er indtægtsdækkede. Rudersdal Kommune kan tilmelde sig via den kommunale kursustilmelding. Kursister fra Lyngby-Taarbæk og Gentofte Kommuner tilmelder sig direkte til naturskolen pr. mail. Tilmelding er bindende fra tilmeldingsfristen udløber, og betaling og fravær skal derfor være aftalt med egen skole inden tilmelding.

Kurser for pædagogisk personale i dagtilbud er gratis for pædagoger fra Lyngby-Taarbæk og Frederiksberg. Tilmelding foregår pr. mail.

Det er muligt for lærere og pædagogisk personale fra andre skoler/kommuner at tilmelde sig direkte til naturskolen, så længe der findes ledige pladser. Kontakt os via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 45805926.

I skoleåret 2018-19 udbyder vi følgende kurser: 

August: Nøglekursus Ellehuset i Raadvad - lærere, der gerne vil bruge naturskolen i Raadvad på egen hånd

August: Nøglekursus Rude Skov - lærere, der gerne vil bruge naturskolen i Rude Skov på egen hånd. TILMELDING LUKKET, da kurset er overtegnet.

August: Biodiversitet i undervisningen - et bredt og højaktuelt emne - for lærere på mellemtrinnet og i udskolingen

August: De naturfaglige kompetenceområder og naturfagsprøven - for lærere i udskolingen. Oprettes ikke pga. for få tilmeldinger.

September: Økosystemer og stofkredsløb - lærere på mellemtrinnet

September: Kursusdage for ansatte i dagtilbud med børnegrupper om Krible Krabledyr. Mere info kommer. Tilmelding til Lenette og Anne Mette på mail.

September: Science og den undersøgende tilgang i Dagtilbud. Mere info kommer. Tilmelding til Lenette og Anne Mette på mail.

Oktober: Fugle – leg og læring for Dagtilbud. Mere info kommer. Tilmelding til Lenette og Anne Mette på mail.

Oktober: Identifikation af smådyr i ferskvand - tilpasninger, modelorganismer og miljøindikatorer- for lærere på mellemtrinnet, i udskolingen og gymnasiet

November: Landskabsdannelse omkring Raadvad - fra istid til nutid - lærere i natur/teknologi og udskolingens naturfag. Oprettes ikke pga. for få tilmeldinger.

November: Landskabsdannelse i Rude Skov - fra istid til nutid - lærere i natur/teknologi og udskolingens naturfag. Oprettes ikke pga. for få tilmeldinger.

November: Datalogning i overbygningens naturfag - for lærere i udskolingen. Oprettes ikke pga. for få tilmeldinger.

Januar: Mikroskopi i undervisningen - lærere i natur/teknologi og biologi

Maj: Identifikation af smådyr i ferskvand - forunderlige forvandlinger og sjove historier- for lærere og pædagoger i dagtilbud, indskoling og på mellemtrinnet.

Maj: Projektorienteret undersøgelsesbaseret læring - lærere og pædagoger i dagtilbud, indskoling, mellemtrin og udskoling. TILMELDING LUKKET, da kurset er overtegnet.

Naturskolerne laver desuden kurser efter forslag fra skoler og institutioner. Disse kurser kan efter aftale gennemføres enten på en af naturskolerne eller i og omkring egen skole/institution. Disse kurser er normalt indtægtsdækkede og prisen aftales nærmere. Du kan finde de aktuelle priser her. Kontakt os via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.eller telefon 45805926.

 

kursus dataloggere

 

 

 

 

 

 
 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby