Udskriv
 

Naturskolen udbyder hvert år et antal kurser for lærere og pædagoger i skolen samt for pædagogisk personale i dagtilbud.

Kursernes omdrejningspunkt er hvordan det naturfaglige og kulturhistoriske potentiale i den lokale natur bedst udnyttes til fordel for elevernes og daginstitutionsbørnenes læring. Kurserne er altid naturfagligt/kulturhistorisk up to date og har en didaktisk eller pædagogisk vinkling. De indeholder en kombination af viden og færdigheder.

Kurser for lærere og pædagoger i skolen 
Naturskolens lærerkurser er indtægtsdækkede. Rudersdal Kommune kan tilmelde sig via den kommunale kursustilmelding. Kursister fra Lyngby-Taarbæk og Gentofte Kommuner tilmelder sig direkte til naturskolen pr. mail. Tilmelding er bindende, og betaling og fravær skal derfor være aftalt med egen skole inden tilmelding.

Det er muligt for lærere fra andre skoler/kommuner at tilmelde sig direkte til naturskolen, så længe der findes ledige pladser. Kontakt os via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 45805926.

I skoleåret 2017-18 er følgende kurser oprettet. Der er stadig ledige pladser på de fleste. Skriv til os hvis du vil deltage: 

Økosystemer - økologi og kredsløb - for lærere i udskolingen og på mellemtrinnet

Udvikling af naturfaglige kompetencer i naturen - for lærere og pædagoger på indskoling og mellemtrin

Naturfaglig eftermiddag om dissektion - for alle

Datalogning i udskolingens naturfag - for lærere i udskolingen. Dette kursus var egentligt udbudt som kursus for teams fra en enkelt skole, men det er ændret til at være et fælleskursus. Dato er på vej.

Tværfaglige naturundersøgelser og de fællesfaglige fokusområder - for lærere i udskolingen. Dette kursus var egentligt udbudt som kursus for teams fra en enkelt skole, men det er ændret til at være et fælleskursus. Dato er på vej.

Det er desuden muligt at købe følgende kurser til skolen:

Brug uderummet i undervisningen - lærere og pædagoger på indskoling og mellemtrin

 

kursus dataloggere

 

Kurser for pædagogisk personale i dagtilbud
Naturskolerne gennemfører hvert år to-tre antal pædagogkurser for institutioner i Lyngby-Taarbæk og Frederiksberg. Disse kurser er indtil videre gratis, og bliver formidlet via mail til institutionerne samt opslag her på hjemmesiden, når der er aktuelle tilbud. Mulighederne for temaer er mangfoldige, fx Naturlege, Friluftsliv, Grøn sløjd, Sproglig opmærksomhed, Science osv. Der laves også særlige kurser for dagplejere.

Naturskolerne laver desuden kurser efter forslag fra institutioner – og disse kurser kan efter aftale gennemføres enten på en af naturskolerne eller i og omkring egen institution. Disse kurser er normalt indtægtsdækkede og prisen aftales nærmere, timeprisen ligger i typisk på 800 kr. Kontakt os via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.eller telefon 45805926.

 

 

 
 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby