Naturskolen tilbyder aktiviteter til alle folke-skolens klassetrin i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner. Aktiviteterne understøtter Fælles Mål og finder sted i den dejlige natur, primært omkring naturskolen men også gerne lokalt ved skolerne. 

Som lærer er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskole-forløb. Vi laver også ind-tægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Raadvad Naturskole.

(PDF optim. til to-sidet print).

Åhuset, Raadvad 50
2800 Kgs. Lyngby

Tlf. 45 80 59 26

mail@naturskolerne.dk

Find vej

 
Naturen og Naturskolerne netop nu
Nyt skoleår på Naturskolerne

Så er vi i gang igen på Naturskolerne efter en dejlig sommerferie, som vi håber alle har nydt i naturen.

Fra uge 32 starter skoleklasser, småbørnsgrupper og kursister fra skoler og dagtilbud igen med at invadere Naturskolerne, Grevemosehus og havbiologitilbuddet i Taarbæk Havn. Fem mod efterårsferien skal vi bl.a. lave krabbe-aktiviteter med de små, som bliver klogere på havdyrenes biologi, og havmiljøaktiviteter med de store, som skal eksperimentere med respiration i vand, økologiske kredsløb og iltsvind. Vi skal kigge på bier og biodiversitet, studere edderkoppernes mangfoldighed og opleve kronvildtbrunst på nært hold. Ved Strandmøllen identificerer eleverne strandsten og istidshændelser, og i skoven skal der bl.a. klatres og studeres snegle. I Grevemosehus skal eleverne bl.a. høste resultaterne af forårets skolehavearbejde (fra jord til bord).

Vi har modtaget rigtig mange bookinger for både efterår og forår. Vi er ved at være på plads med efterårsskemaet, men vi modtager stadig gerne forespørgsler via bookingsiden – om ikke andet kommer man på venteliste i tilfælde af afbud.

Vi glæder os til at se masser af glade børn og deres lærere og pædagoger i institutionerne og i naturskolernes dejlige omgivelser.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev og vores Facebookside, så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne – bl.a. Blå Flag arrangementer d. 18/8 og d. 25/8. Naturens dag d. 8/9.
 

 
 
 
Søg aktiviteter
 
Flg os p Facebook
Kurser
På Naturskolerne hjælper vi med at sikre det høje faglige niveau i de lokale kommuners skoler og daginstitutioner gennem vores kurser for lærere og pædagoger.
Læs mere om vores kurser.
 

 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby