Naturskolen tilbyder aktiviteter til alle folke-skolens klassetrin i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner. Aktiviteterne understøtter Fælles Mål og finder sted i den dejlige natur, primært omkring naturskolen men også gerne lokalt ved skolerne. 

Som lærer er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskole-forløb. Vi laver også ind-tægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Raadvad Naturskole.

(PDF optim. til to-sidet print).

Åhuset, Raadvad 50
2800 Kgs. Lyngby

Tlf. 45 80 59 26

mail@naturskolerne.dk

Find vej

 
Naturen og Naturskolerne netop nu
Forår på Naturskolerne

Der er nu kommet godt gang i foråret. Fuglene synger i naturskolernes haver og svanerne på dammen ligger allerede på æg. Vi lægger an til bl.a. massevis af biotop- og naturundersøgelser, Vild mad og aktiviteter om vandressourcer. I Grevemosehus kan man igen i år bl.a. møde H.C. Andersens verden, og vi glæder os til vores fokus-organisme aktiviteter om sommerfugle, salamandere, snegle og honningbier. 9.-klasselærerne skal huske Naturskolernes nye tilbud om assistance med naturundersøgelser til den Fælles Naturfagsprøve. Der er masser af forår på vej omkring naturskolen og jeres egne skoler, så luk sanserne op og gå på opdagelse med eleverne. Naturfag skal (også) læres i naturen!

Bemærk vores link til lærerkurser og faglige eftermiddage nederst i højre spalte.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev og vores Facebookside, så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne.
 

 
 
 
Søg aktiviteter
 
Flg os p Facebook
Kurser
På Naturskolerne hjælper vi med at sikre det høje faglige niveau i de lokale kommuners skoler og daginstitutioner gennem vores kurser for lærere og pædagoger.
Læs mere om vores kurser.
 

 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby