Udskriv
 

Matematik, samarbejde og friluftsliv

Trænger din 7.-klasse til at komme ud i skoven og blive udfordret fagligt, personligt og fysisk i matematisk tænkning, samarbejde og friluftsliv? Og kunne det være godt at få trænet elevernes evne til at udtænke strategier for hvordan en række opgaver løses bedst muligt i fællesskab ud fra gruppens samlede styrker?
Så meld klassen til denne læringsaktivitet, hvor de møder andre 7.klasser, som de dagen igennem konkurrerer mod i discipliner såsom rebklatring, bålaktiviteter og slackline over grøft. Klasserne konkurrerer i hold og samler point til egen klasse og aktiviteterne er dagen igennem centreret omkring en række matematiske og strategiske opgaver, der betyder at eleverne bliver udfordret på mange fronter.
Dagen slutter med kåring af vindere i kategorierne ”Bedst til strategi”, ”Bedst til samarbejde” og ”Bedst til opgaveløsning”
Om aktiviteten

Sted:

Rude Skov Naturskole

Målgruppe:

7. klasse

Fag/læreplan:

Skolefag: Matematik, Skolefag: Idræt, Skolefag: Friluftsliv
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D


Varighed:

9.00 - 13.30 samt et par lektioner til forberedelse på skolen

Mål:

Der er for hver af de tre aktiviteter beskrevet læringsmål af såvel faglig som social karakter.
Men overordnet er målene, at eleverne kan samarbejde om at løse opgaverne og kan sætte egne styrker i spil i opgaveløsningen samt at de kan anvende matematik i praksis.

Mere om aktiviteten:

Vi sender forberedelsesmateriale til forløbet et par uger før aktiviteten. Der skal sættes et par lektioner af til at forberede eleverne. 
Booking
Du kan booke læringsaktiviteten her hvis du er fra en folkeskole i Rudersdal, Lyngby eller Gentofte Kommuner. Er du fra en anden målgruppe, skal du sende os en mail.
Vi forsøger at fordele klasser fra samme skole over forskellige dage, så de kan møde og konkurrere mod klasser fra andre skoler.
 
Bemærk
Af faglige og pædagogiske årsager er dagen mobilfri.
 

 
 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby