Naturskolen tilbyder aktiviteter til alle folke-skolens klassetrin i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner. Aktiviteterne understøtter Fælles Mål og finder sted i den dejlige natur, primært omkring naturskolen men også gerne lokalt ved skolerne. 

Som lærer er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskole-forløb. Vi laver også ind-tægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Raadvad Naturskole.

(PDF optim. til to-sidet print).

Åhuset, Raadvad 50
2800 Kgs. Lyngby

Tlf. 45 80 59 26

mail@naturskolerne.dk

Find vej

 
Naturen og Naturskolerne netop nu
Vinter og Jul på Naturskolen

På trods af Corona-udfordringerne har der været fuld gang i læringsaktiviteterne i det lune efterår. Nu er det snart Jul og Nytår, og efter ferien står vi igen klar til at modtage en masse forventningsfulde og varmt påklædte børn, lærere og pædagoger.

Visse aktiviteter har vi måtte aflyse eller erstatte af hensyn til forebyggelse af smitte. Det drejer sig primært om vores indendørs laboratorieaktiviteter som mikrobiologi og cellebiologi. De fleste andre aktiviteter gennemføres med begrænsninger og modifikationer i forhold til smitterisiko.

Naturskolerne indretter alle besøg og aktiviteter efter samme anbefalinger og vejledninger fra myndighederne, som skolerne.

Vi takker alle for samarbejdet i det meget anderledes 2020, og ønsker jer en Glædelig Jul og et Godt Nytår.

Husk at tilmelde vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af vigtige informationer og tilbud fra Naturskolerne. Du kan også følge med på Naturskolernes på Facebook-side.
 

 
 
 
Søg aktiviteter
 
Flg os p Facebook
Kurser
På Naturskolerne hjælper vi med at sikre det høje faglige niveau i de lokale kommuners skoler og daginstitutioner gennem vores kurser for lærere og pædagoger.
Læs mere om vores kurser.
 

 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk       Raadvad 50, 2800 Lyngby